top of page
Forfatters billedeKaren Yde

Stem på dit favoritprojekt til Aarhus Arkitekturpris 2024!

Stavtrup Fællesråd har i år haft fornøjelsen af at være en del af bedømmelseskomiteen for Aarhus Arkitekturpris, hvor vi har bidraget til at udpege de fem projekter, der nu er nomineret til prisen. Det har været en spændende og inspirerende proces at fordybe sig i de mange forslag, som viser den brede vifte af arkitekturens betydning for vores by – fra innovative bygningsværker til bæredygtige løsninger, der fremmer fællesskaber i Aarhus.


Nu er det din tur til at have indflydelse! Aarhus Arkitekturpris 2024 giver alle aarhusianere mulighed for at stemme på deres favorit blandt de nominerede projekter. Gå ind på Aarhus Arkitekturpris’ hjemmeside og afgiv din stemme inden den 9. oktober kl. 12.

De nominerede projekter dækker over forskellige temaer, som alle har deres eget særlige bidrag til Aarhus’ byrum og arkitektoniske landskab. Hvilket projekt synes du bedst repræsenterer byens vision for fremtiden?


Du kan læse mere om hvert af de nominerede projekter og se billeder og beskrivelser på hjemmesiden, hvor du også finder det fulde program for arkitekturugen.





71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page