top of page

Afstemningen er åbnet - Klokkedammen

Opdateret: 22. sep.

Alle personer (over 18 år) kan nu stemme på hvad der skal installeres, laves eller opføres omkring Klokkedammen i Stavtrup.


I mandags sendte Aarhus Kommune besked via digital post til alle. Beskeden kan ses nederst i dette indlæg. Platformen var midlertidigt nede i starten af ugen, men er nu åben. Du kan stemme ved at logge på med MitID her: https://www.sammenomaarhus.dk/budgets/25


Projektet er afledt af "LEGO dagene" i 2022 (https://www.stavtrup.dk/post/stavtrup-bygger-lego), hvor børn på Højvangskolen og Friskolen var inviteret til at bygge hvad de kunne ønske sig i Stavtrup.

I mandags besøgte Kirsten (Skoletante) og Mikkel A (lærer) så 10 klasser og fortalte om de proces de var med i (for længe siden :-)). Nu håber vi at forældre i Stavtrup vil logge på sammen med deres børn, og afgive deres stemme.


Stor tak fra os frivillige i Stavtrup til medarbejdere i kommunen, for det store arbejde med at bearbejde de 98 forslag der blev stillet i starten af 2024, og som nu er gennemarbejdet og sendt til afstemning.


Vi glæder os meget til at se hvad befolkningen i Stavtrup synes der skal være v. Klokkedammen!


I nær fremtid etableres en ny sti ved Klokkedammen, samt et kvashegn, som vi forventer skaber et endnu bedre samlingssted og ramme for de ting der stemmes igennem, uanset hvad de bliver.


På vegne af de mange der har hjulpet Stavtrup hertil, Mikkel og Kirsten


P.S.: Projektet er ét af flere trin i etableringen af Stavtrups Grønne og REkreative Korridor https://www.stavtrup.dk/arbejdsgrupper/korridoren.

Skulle du have lyst til at bidrage til realiseringen af denne vision, så giv gerne lyd; (msd@stavtrup.dk / 2033 2947)




382 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page